Is vet uit bovenarm geschikt voor lipofilling borstvergroting?

Is vet uit bovenarm geschikt voor lipofilling borstvergroting?

Rate this article:
1.5

Een patiënt wil weten of het vet uit de bovenarm gebruikt kan worden voor Lipofilling borstvergroting.
"Ik ben geïnteresseerd in borstvergroting door Lipofilling met groeifactoren. Kunt u ook het vet gebruiken uit mijn bovenarmen, deze zijn in verhouding nogal zwaar".

Antwoord:

Eigen vet (autoloog vet) kan uit elke vetafzetting op het lichaam geoogst worden. Bij de meeste patiënten is er in de bovenarm niet voldoende vet aanwezig om de borsten mooi te kunnen vergroten. Wij geven de voorkeur aan het buikvet maar bij veel patiënten wordt het vet gewonnen uit de heupen, dijen, taille uiteindelijk ook  uit de buik  van de patiënt.

Dr. Don maakt gebruik van de  water-liposuctie techniek (WAL) die de vetcellen niet beschadigden bij het oogsten. Door de groeifactoren uit het vet te filteren en te concentreren geven deze lipofilling-behandelingen prachtig resultaat. Inmiddels heeft Dr. Don al veel mannelijke en vrouwelijke patiënten tot volle tevredenheid behandeld en noemen ze hem "de lipodokter van Nederland."

Advies: Dr. Don en zijn team adviseren u graag welke lipofilling behandel-mogelijkheden passen bij uw wensen en verwachtingen.

 

Print
Please login or register to post comments.