Zijn er nieuwe trends in aanpak rimpels en anti-aging?

Zijn er nieuwe trends in aanpak rimpels en anti-aging?

Rate this article:
1.9

Gezichtsverjonging: “De Medische Combinatiebehandeling”
is de nieuwste trend in de aanpak van rimpels en anti-aging.


De laatste ontwikkelingen op het gebied van gezichtsverjonging
Medische en cosmetische huidbehandelingen gaan vaak hand-in-hand. Cosmetische behandelingen kunnen de huidproblemen oplossen zoals; dofheid, puistjes, irritatie, roodheid en veel fijne rimpeltjes. De fijne structuur en de glans is na een paar behandelingen weer helemaal terug.

Het heeft namelijk weinig zin voor een patiënt om veel geld uit te geven aan bijvoorbeeld een Liquid Facelift als de conditie van de huid niet goed is. Het resultaat zal dan echt tegenvallen. Daarom adviseren wij dit type patiënt een combinatiebehandeling voor uiteindelijk meer resultaat en tevredenheid.

In de praktijk hebben wij ervaren dat de resultaten van de cosmetische behandelingen de medische behandelingen zoals Dermal Fillers, wallencorrectie, lipofilling en BTX heel goed ondersteunen. Ze vullen elkaar prachtig aan.


Recente statistieken hebben uitgewezen dat steeds meer mensen huidverjongingsbehandelingen ondergaan.

Waarom kiezen mannen en vrouwen juist voor deze behandelingen?
Dr. Don zegt mensen gaan niet graag op de foto als ze er niet fris en vitaal uitzien. Ze schrikken van zichzelf als ze de foto terugzien en hebben de gedachte “ Goh, mijn gezicht ziet er echt veel ouder uit dan ik mij voel”.
Volgens Dr. Don willen patiënten er wel jonger uitzien maar niet op een ander gaan lijken. De uitdrukking die hij dagelijks hoort geeft dit goed weer: “Ik wil wel mijzelf blijven hoor dokter!”. Dus concludeert hij: “Behandelingen met een zo natuurlijk mogelijk resultaat daar worden mijn patiënten het meest blij van”.
Realistisch gezien kan hij door een full-face behandeling de patiënt er acht tot tien jaar jonger laten uitzien.

Maar wilt u ook een natuurlijke, frisse look dan moet wel uw huidstructuur en -conditie op niveau zijn. Daar zorgen onze de cosmetische behandelingen dan weer voor. Ze verminderen o.a. de fijne rimpeltjes en brengen de conditie van de huid op peil waardoor de huid zijn natuurlijke glans weer terugkrijgt.

Een cosmetische huidbehandeling alleen, kan u al een veel frissere en vitalere look geven.
Enkele voorbeelden van dergelijke behandelingen bij Clinique Dr. Don zijn: Peelings, Fractional Lasertherapie, PRP-eigen plasma, zuurstofbehandeling, collageen lichttherapie en microneedling met de Dermicapen. Ze werken op verschillende manieren om fijne rimpels te verminderen, poriën te verkleinen of de huid te verstevigen. Een combinatie van deze behandelingen met Dermal Fillers en BTX is uiterst effectief om de huid er jonger en frisser uit te laten zien.


Rimpels

Gezichts verjonging


Actieve rimpels die veroorzaakt worden door spiercontracties zitten meestal tussen de wenkbrauwen (fronslijnen), op het voorhoofd en onder de slapen (kraaienpootjes). Deze lijnen worden allemaal veroorzaakt door spiercontracties. De beste behandeling hiervoor is het selectief verminderen van de overactieve spieren in deze gebieden. De meest effectieve oplossing hiervoor zijn kleine injecties met een geringe hoeveelheid BTX. De arts spuit deze BTX in de overactieve spiertjes waardoor de rimpel zich ontspant en de huid strakker wordt.
 

Huidverslapping
Verandering van zwaartekrachten en vermindering van collageenaanmaak houdt in dat de wangen gaan zakken. Dit maakt de lijnen dieper die van de neus naar de mondhoeken lopen. Een ander effect is dat de kin- en kaaklijn aan definitie verliest, en dat men hangwangen krijgt. De huid rond de hals kan ook gaan hangen en zal dan de scherpe hoek tussen nek en kin verdoezelen.
Verandering door zwaartekracht kan het best behandeld worden met medische cosmetische behandelingen zoals laserverstrakking, liquid facelift, lipofilling en Silhouette Soft draadjeslift.


Ook uw huid weer terug van jaren geleden?

Print
Please login or register to post comments.