Wat verstaat Dr. Don onder liposculpture?

Wat verstaat Dr. Don onder liposculpture?

Rate this article:
5.0

Een vraag aan Dr. Don:

Wat verstaat u onder liposculpture?

liposculpture

Ik vind liposculpture eigenlijk meer een kunstvorm. Een goede kunstenaar beschikt over talent en kijkt met een geoefend oog naar zijn kunstobject. En daar hebben we meteen ook het probleem te pakken: een kunstenaar onderscheidt zich door talent en een dokter door het degelijk uitoefenen van een ambacht. Dokters werken met chirurgische methoden en technieken die zij aangeleerd hebben. Waarom dan de ene cosmetisch chirurg zich meer onderscheidt van de andere is uitsluitend gebaseerd op behaalde eindresultaten.

Dr. Don: “Eerst onderzoek ik de patiënten die bij mij komen voor liposculpture met echografie om een goed beeld te krijgen van de opbouw van de vetlagen. Vervolgens kijk ik naar de contouren van het lichaam of het gezicht van de patiënt die ik moet aanpassen. Zo krijg ik alle informatie die ik nodig heb om veilig het overtollige vet te verwijderen en welke modulatietechniek ik moet inzetten om de gewenste vormen en contouren te bereiken. Ik meng een verfijnde chirurgische techniek met de techniek van een beeldhouwer, daarin heb ik mij kunnen ontwikkelen en specialiseren. Samengevat is dit voor mij de medische techniek van "Liposculpture." Ik vind het een voorrecht dat ik al vele vrouwelijke en mannelijke patiënten uit binnen en buitenland met mijn liposculpture-techniek heb mogen behandelen.”


De Liposculpture techniek van Dr. Don

Dr. Don zijn specialisatie is samengevat het opnieuw modelleren van het lichaam of het gezicht met liposculpture. Helaas verstaan veel artsen onder liposculpture het simpelweg verwijderen van overtollig vet. En dat is jammer. Dr. Don bekijkt het lichaam of gezicht van zijn patiënt met een artistiek oog en markeert vervolgens de unieke rondingen en of de contouren die hij wil creëren.

Op een veilige manier vet verwijderen met uitgebalanceerde contouren en gewenste resultaten dat is de basis van liposculpture. 
“Met liposculpture, weet ik precies hoeveel vet ik moet verwijderen maar nog belangrijker is: hoeveel vet ik moet laten zitten voor een mooi en succesvol resultaat.” De liposculptuur behandelingen van Dr. Don zijn veiliger en minder traumatisch dan traditionele liposuctie ingrepen. Dr. Don gebruikt de beste en meest verfijnde instrumenten om zo min mogelijk weefsel te beschadigen.


Is liposculpture geschikt voor mij?

Liposculptuur is een effectieve cosmetische behandeling voor zowel mannen als vrouwen.

Liposculptuur kan effectief worden gebruikt om:

  • Het lichaam of gezicht meer symmetrisch te vormen
  • De vorm van het lichaam of gezicht aan te passen aan uw wensen
  • De spieren meer zichtbaar te maken zoals bij de buik
  • De contouren van het lichaam te verbeteren door vet te verwijderen en waar nodig ergens anders weer in te brengen

 

Wilt u graag een vrijblijvend advies van Dr. Don?

Plan dan nu een intake! 

Dr. Don luistert naar uw specifieke wensen. Ieder lichaam is anders en heeft haar sterke en minder sterke kanten daarom krijgt u een behandelplan op maat. Wilt u een gesprek met Dr. Don om uw situatie persoonlijk te bespreken neem dan contact met ons op. Voor Amsterdam belt u naar 020 – 89 50 455, voor Hengelo belt u naar 074 – 30 30 250.

 

 

Print
Please login or register to post comments.