Wat kunnen onze artsen allemaal nog meer voor u doen met Dermal Fillers?

Wat kunnen onze artsen allemaal nog meer voor u doen met Dermal Fillers?

Waardeer dit artikel:
5.0

Injecteerbare Dermal Fillers zoals bijvoorbeeld Radiesse en Boletero zijn niet alleen geschikt voor een behandeling van rimpels en volumeherstel in het gezicht. Deze ingrepen zijn ook zeer geschikt voor meer volume, het gladstrijken van rimpels, verwijderen van acnelittekens en het opvullen van lippen. Toch zien wij steeds meer toepassingen voor dergelijke fillers.

 

Wat kunnen onze artsen allemaal nog meer voor u doen met Dermal Fillers?


Voeten:
Vrouwen die veel en langdurig hoge hakken dragen krijgen vaak last van de bal onder hun voorvoet. In de loop der jaren vermindert het volume onder de voorvoet en is het dragen van hoge hakken te pijnlijk geworden. Deze groep vrouwen zien wij terug in de kliniek om de bal onder de voorvoet te laten opvullen met een Dermal Filler. Sommigen van deze patiënten laten ook een Dermal Fillers op de bovenkant van hun voeten injecteren voor een meer esthetische look in de open sandaaltjes.
 

Handen:
Wij kunnen de knokkelige, aderige look van uw ouder wordende handen verhelpen met injecties zoals Radiesse.
 

Knieën:
Uitgezakte knieën en huidplooien verdwijnen als sneeuw voor de zon met Dermal Filler injecties.
 

Decolleté:
Huidlijnen en uitgezakte plooien kunnen verholpen worden met deze veelzijdige injecties. Dr. Don zegt: “ Radiesse is een goede Injectable die rimpels in de nek en uitgezakte plooien rond de borstpartij snel en eenvoudig kunnen verminderen.”
 

G-spot:
Nee, dit is geen grap. Plastisch chirurgen hebben manieren ontdekt om vrouwen grotere en “toegankelijker” erogene zones te geven. Dr. Don legt het uit: “We injecteren op delicate wijze een cosmetische filler in het G-spotgebied. Hier komen veel zenuwuiteinden samen die, als ze gestimuleerd worden, een intens orgasme veroorzaken. De logica erachter is het vergroten van het G-spotgebied zodat deze makkelijker te stimuleren is.” De G-spot-injectiebehandeling duurt ongeveer tien minuten, en naderhand hoeven patiënten slechts 24 uur te wachten voordat zij aan het seksueel verkeer kunnen deelnemen (uiteraard is volledige discretie en omzichtigheid verzekerd).

 

Print

Reageren? Login of registreer

Theme picker