Wat is liposuctie met huidverstrakking?

Wat is liposuctie met huidverstrakking?

Waardeer dit artikel:
1.8

Wat is liposuctie met huidverstrakking?

In Clinique dr. Don zijn wij gespecialiseerd in liposuctie met huidverstrakking. Ik gebruik verschillende liposuctie technieken als de PAL en de WAL. Met mijn eigen unieke techniek kan ik het overtollig vet heel precies losmaken en de huid daarna laten verstrakken door de liposuctielaser. Uw figuur wordt strakker met minder huidoverschot.

Ik heb een speciale liposuctie-techniek ontwikkeld met huidverstrakking.

Verstrakking is een heel belangrijk element in de moderne liposculptuur bij Clinique Dr. Don. Daarvoor heb ik de techniek van liposculptuur met huidverstrakking ontwikkeld. Door op een speciale manier de liposuctielaser te gebruiken zorg ik dat gedurende de weken na de liposuctie een bindweefsellaag ontstaat. Tijdens het herstel volgt de huid de aangemaakte bindweefsellaag en krimpt in.

Resultaat

Bij vrouwen en mannen die een huid hebben met minder elasticiteit of bij grote liposucties is verstrakking een must voor een mooi resultaat. Door de verstrakking heb ik nog meer mogelijkheden gekregen het lichaam in de juiste proporties te brengen. Een groot voordeel van deze verstrakkingstechniek is dat ik ook grote vetgebieden kan behandelen.

Figuurcorrectie voor mannen en vrouwen

Moderne liposculptuur in Clinique dr. Don is in de eerste plaats een figuurcorrectie die is geschikt voor dames én voor heren. Met liposculptuur in Clinique Dr. Don kunnen de verouderde ingrepen, zoals een buikplastiek met groot litteken, vermeden worden.

 

Heeft u zelf nog vragen of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op of stuur een vraag in. Voor Hengelo belt u naar 074 - 30 30 250 en voor Amsterdam belt u naar 020 - 89 50 455.

Print

Reageren? Login of registreer