Wat is de beste facelift in 2018/2019, dokter?

Wat is de beste facelift in 2018/2019, dokter?
Facelift passend voor jouw gezicht

Waardeer dit artikel:
1.8

Wat is de beste facelift in 2018/2019, dokter? 

Tijdens een intakegesprek bij Dr. Don vroeg een leuke, kritische dame: “Wat is de nu de beste facelift dokter?” Ze noemde ze allemaal op: Klassieke Facelift, Franse Facelift, SMAS Facelift, Mini-Facelift, S-lift, Hals- en Onderkincorrectie, Full-Facelift, MACS-Lift, Platysmaplastiek, Diepvlakfacelift. Dr. Don vroeg: “Bedoelt u wat is tegenwoordig anno 2018/2019 de nieuwste en beste methode? ''Ja, precies zei ze: "Ik wil de allernieuwste techniek die mij het mooiste en allerbeste resultaat gaat geven.”


Welke dokters en behandelingen zijn de beste?


Dr. Don moest haar uitleggen dat een facelift-behandeling niet iets is als een auto. “We komen niet ieder jaar met een nieuw model op de markt” Zei hij lachend. Dr. Don gaf aan dat de beste behandeling heel simpel is namelijk: een maatwerk-facelift. “Je moet het zo zien je hebt chirurgen die een toolkist hebben met allemaal technieken en protocollen en vandaaruit één kiezen''. 

Maar je hebt ook artsen, en dat zijn wat mij betreft de beste, die gaan eerst kijken en dan bedoel ik echt kijken als een kunstschilder naar het gezicht van de cliënt. Goed kijken naar de mooie lijnen in het gezicht en dan pas naar de veroudering. 

Zo werk ik ook. Na het observeren kan ik pas beoordelen hoe ik de veroudering chirurgisch ga behandelen en de mooie lijnen in het gezicht ga herstellen of versterken. Op basis daarvan kies ik uit mijn toolkist de facelift-technieken die ik nodig heb om mijn doel te bereiken, en niet meer dan dat. 

Maatwerk

Niet één enkele techniek of uitvoering opdringen maar een combinatie van technieken samenstellen die passen bij de conditie van de huid, de levensstijl van de patiënt, de verwachtingen, het type vrouw, de genetische oorsprong, de specifieke en zeer persoonlijke wensen etc. Dit soort maatwerk levert naast chirurgisch vakmanschap de beste resultaten op.

Meer weten?

U wilt graag een oplossing voor rimpels, huidveroudering of voor het uitzakken van de wangen en onderkin? Maar u weet niet precies wat er mogelijk is? Laat u voorlichten door Dr. Don en reserveer een vrijblijvend intakegesprek. Hij zal u graag een kundig advies geven. Daarna kunt u rustig nadenken over welke behandeling het beste bij u past en door wie u geholpen wilt worden. U moet vertrouwen hebben in de dokter en in de kliniek. 

Meer informatie? Altijd gratis consult bij Dr. Don

Boek een vrijblijvende afspraak in bij ons in Hengelo of Amsterdam. Hij geeft u graag een kundig en eerlijk advies. Voor een afspraak in Amsterdam belt u naar 020 - 89 50 455 en voor een afspraak in Hengelo naar 074 - 30 30 250.

Print

Reageren? Login of registreer