Waarom mag een Botox behandeling alleen boven de 18 jaar?

Waarom mag een Botox behandeling alleen boven de 18 jaar?

Waardeer dit artikel:
Geen waarderingen

Leeftijd speelt een rol. BTX type A mag alleen voorgeschreven worden aan patiënten boven de 18 jaar. In onze kliniek is het absoluut uitgesloten dat we iemand onder de 18 behandelen, tenzij er een medische noodzaak aan ten grondslag ligt. We behandelen niemand zonder hem of haar eerst uitgebreid te informeren en te adviseren.


Uw gezicht is uniek
Omdat iedereens gezicht uniek is, geldt dat ook voor de behandelmethode. Als u bijvoorbeeld een zwakke frons hebt, dan heeft u minder BTX spierontspanner nodig dan iemand met een sterke frons. Het is belangrijk dat u altijd een intake krijgt voordat u een injectiebehandeling ondergaat. Zo kan uw gezicht eerst goed bekeken worden om de meest geschikte behandeling te kiezen.


Zinksupplement
Onderzoekers in de VS hebben ontdekt dat het nemen van een zinksupplement het effect van BTX spierontspanner met ongeveer 30% kan verlengen. Men vermoedt dat zink noodzakelijk is voor BTX spierontspanners om als neurotoxine te dienen. Zink verhoogt het effect van BTX spierontspanners op de spieren in het gezicht. De eerste tekenen van het supplement als “beauty booster” zijn veelbelovend.

Print

Reageren? Login of registreer

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x