Uw One-stop cosmetische behandelervaring bij Clinique Dr. Don

Uw One-stop cosmetische behandelervaring bij Clinique Dr. Don

Rate this article:
No rating

Clinique Dr. Don heeft als doel om haar cliënten/patiënten een premium one-stop cosmetische behandelervaring te geven.
Sinds de oprichting hebben we persoonlijke en oprechte relaties opgebouwd met onze patiënten in Nederland en van ver over de wereld. Onze cliënten worden niet gezien als de patiënten die tijdelijk binnenkomen voor ingrepen, maar we zien en behandelen hen als mensen met wie wij ons verbonden voelen, voor wie wij zorg hebben en waar wij verantwoordelijk voor zijn.

Wij allemaal en vooral Dr. Don willen onze patiënten de beste en meest waardevolle ervaring meegeven tijdens hun verblijf in de klinieken.
Onze patiëntenkring is actief in het delen van hun ervaringen en met het verwijzen van hun vrienden en familie naar ons. Daar danken wij hen oprecht voor. De grote klantenkring, die van nature in de loop van de tijd is opgebouwd, wordt steeds verder uitgebreid.

Clinique Dr. Don in Hengelo en in Amsterdam zijn klinieken voor cosmetische chirurgie en anti-agingbehandelingen. Ruim en privé opgezet om onze patiënten in een warme, comfortabele en uiterst professionele sfeer te ontmoeten. Dit is een onderdeel van de one-stop cosmetische behandelervaring.

Wat is opgenomen in de dienstverlening
In de kosten van de chirurgische behandeling zijn opgenomen: intake, lichaamsonderzoeken, verzorging/verpleging, opname, accommodatie, dokterszorg, huidverzorging, esthetische service, hotel met privézorg en nazorg. Al deze zorgmomenten zijn van grote invloed op het resultaat van de behandeling en het herstel van de patiënt.

Onze dienstverlening draait om onze patiënten en we richten ons nauwgezet op de behoeften van de cliënt. Onze medewerkers zijn nauw betrokken bij de zorg van iedere patiënt en geven alle aandacht die nodig is om de patiënt veilig en vertrouwd te laten voelen.

Onze aandacht voor detail stelt ons in staat te voorkomen dat we een “fabriekskliniek” worden.

Dank aan alle patiënten en cliënten
Wij willen alle patiënten en cliënten danken voor het vertrouwen die zij in de afgelopen jaren ons gegeven hebben.

Dr. Don en zijn team

Print
Please login or register to post comments.