Uw eigen lipo-casemanager zorgt voor u en de coördinatie van de zorg!

Uw eigen lipo-casemanager zorgt voor u en de coördinatie van de zorg!

Rate this article:
5.0

Tijdens uw gehele traject bij Clinique Dr. Don heeft u één huidtherapeut als aanspreekpunt: dit noemen we een lipo-casemanager. Met al uw vragen of onzekerheden over de behandelingen kunt u bij haar terecht. De casemanager werkt nauw samen met de artsen en de andere zorgverleners van Clinique Dr. Don. Zij blijft gedurende uw gehele behandeling tot aan de laatste nacontrole uw aanspreekpunt.

De lipo-casemanager is in eerste instantie zelf uitvoerend huidtherapeut. Zij biedt u ondersteuning, begeleiding en verzorgt nabehandelingen zoals bijvoorbeeld Endermologie/LPG. Hierbij staat uw zorgvraag altijd centraal. Daarnaast is de lipo-casemanager coördinator van de zorg. Zij is langdurig beschikbaar en deskundig op het gebied van liposuctie, lipoedeem en lipofilling, de behandeling en de nazorg.
 

Lipo-casemanagement bij Clinique Dr. Don

In de klinieken van Dr. Don is casemanagement ingebed in het primaire proces. De functie wordt grotendeels vervuld door huidtherapeuten. Ook anders opgeleiden kunnen de functie lipo-casemanager vervullen. De lipo-casemanager richt zich op patiënten die een liposuctie of lipofilling behandeling hebben gehad. Zij hebben vaak specifieke vragen en behoeften. De liposuctie patiënten bezoeken onze klinieken uit heel Nederland en zelfs daarbuiten. Dit vraagt om veel afstemming in het traject: voor, tijdens en na de ingreep.
 

Contact met uw lipo-casemanager

Bij eventuele vragen, problemen of onduidelijkheden kunt u altijd, buiten de reguliere afspraken om, zelf contact opnemen met uw casemanager. Zij is binnen kantoortijden telefonisch te bereiken via Clinique Dr. Don. Is uw casemanager niet aanwezig, dan kunt u altijd bij een collega terecht.

Telefoon Clinique Dr. Don Hengelo: 074-3030250

Telefoon Clinique Dr. Don Amsterdam: 020-89 50 455.

Print
Please login or register to post comments.