Stimuleert lichttherapie de collageenproductie in de huid?

Stimuleert lichttherapie de collageenproductie in de huid?

Rate this article:
2.5

Geniet van onze lichttherapiebehandelingen. Lichttherapie is wellness pur sang met een prachtig resultaat. Een moeiteloos pad naar een mooie huid.

Lichttherapie is volledig pijnloos en geeft verbluffende resultaten. Het is een wellnessbehandeling die kalmeert en de huid verjongd. Lichttherapie wordt ingezet om acne, fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, acne- littekens en rosacea te behandelen. Deze therapie helpt acne te minimaliseren met de bijbehorende roodheid. Lichttherapie maakt ondermeer gebruik van light-emitting diode (LED) -technologie die celvernieuwing in de huid activeert en de collageenproductie stimuleert. Verbeterde collageenproductie vermindert rimpels en verbetert de algehele structuur van de epidermis, waardoor de huid een natuurlijke zachte glans krijgt.


Onze Lighttherapie -apparatuur gebruiken een verscheidenheid aan verschillende gekleurde lichten om verschillende problemen aan te pakken. De instellingen zijn gekoppeld aan uw huid en geven een patroon van verschillende lichten, zodat maximale resultaten behaald kunnen worden. Blauw licht therapie remt ontstekingen en wordt gebruikt bij acne en een vette / onreine huid. Het rode licht kalmeert en geneest de huid, het bevorderd de productie van collageen en stimuleert de celvernieuwing. Led en gefractioneerd licht zijn perfect voor het verminderen van rimpels, voor hydratatie van de huid en om de huid te verstevigen. Geel licht biedt een oplossing voor de gevoelig/allergische huid en zorgt voor herstel, terwijl de groene kleur roodheid vermindert en daarnaast de algehele textuur van de huid.


Uw huidcoach zal met u bespreken welke vorm van lichttherapie voor u het meest geschikt is.


De Twee lichttherapie Systemen bij Clinique Dr. Don

In onze Clinique hebben wij twee lichtsystemen die wij inzetten bij diverse behandelingen te weten de ELT Beauty Angel en Bioptron lichttherapie:

 

beauty angel elt lichttherapie      bioptron lichttherapie

 

 

Print
Please login or register to post comments.