PRP-plasma behandeling

PRP-plasma behandeling
Dr. Don kunt u mij vertellen wat er gebeurd tijdens een PRP-plasma behandeling?

Rate this article:
1.9

Stap 1: We nemen een beetje bloed af ongeveer 2 tot 4 buisjes

Stap 2: We scheiden de bloed plaatjes
In een speciale centrifuge scheiden we het plasma van de bloedplaatjes.

Stap 3: Het extract van het bloedplaatjes rijk plasma
Er blijft een extract van ongeveer 3-6 ml bloedplaatjes rijk plasma over. We mengen dit speciale extract met vitaminen en hyaluronzuur. Met dit mengsel kunnen we de rimpels, onzuivere huid, grote poriën en acne-littekens behandelen.

Stap 4: Verdoven 
Op gevoelige plekjes in het gezicht kan voor de behandeling een verdovingscrème aangebracht worden. De kleine prikjes zijn niet gevoelig maar sommige patiënten geven aan dat onder de ogen de crème wel comfortabel is.

Stap 5: Het opbrengen van het PRP-plasma
We brengen het PRP-plasma aan op het gezicht en met minuscule kleine naaldjes duwen we het PRP-plasma in de huid. In de diepere huidlaag kan het PRP-plasma het werk gaan doen. Het opbrengen van het PRP-plasma kan zowel met de Dermapen als met injectienaaldjes of in combinatie. De Dermapen duwt de PRP in de huidlagen maar op sommige plaatsen in het gezicht is meer volume nodig of moeten diepere rimpels behandeld worden voor een mooi resultaat, dan is in het inspuiten van een grotere hoeveelheid PRP in combinatie met de Dermapen meer effectief.

 

Meer weten over wat onze PRP-plasma behandeling voor u kan doen? Neemt u dan contact met ons op via 074 - 30 30 250 (Hengelo) of 020 - 89 50 455 (Amsterdam). 

 

 

 

 

Print
Please login or register to post comments.