Paardenstaart Facelift ofwel Ponytail Facelift

Paardenstaart Facelift ofwel Ponytail Facelift

Waardeer dit artikel:
1.9

Waarom dragen we graag een hoge paardenstaart?
Hoge paardenstaarten doen ons denken aan een frisse jeugdige uitstraling. We dragen ze tijdens onze kindertijd, tienerjaren en daarna tot we een jaar of 35 zijn. Daarna bereiken we een bepaalde leeftijd waarin we ons zelf te oud vinden voor een hoge strakke paardenstaart.

Wat toch een beetje ironisch is, want als we het haar hoog en strak naar achteren trekken kunnen we als het ware “het gezicht optillen” en verdwijnen onze rimpeltjes en slappere wangen. Veel bekende actrices zie je dan ook met een hoge paardenstaart op de televisie of in glossy magazines.

Effect hoge paardenstaart
Ook cosmetisch chirurgen zagen het effect van die mooie zwaaiende hoge paardenstaarten. “Als een vrouw haar haar in een hoge strakke paardenstaart steekt, creëert zij trekkracht op de huid van het gezicht”, zegt Dr. Don. “Het is precies het resultaat wat je zou willen bereiken met een behandeling van de slappere huid die al ontstaat bij 30-35 jaar”. “Ik heb een facelift ontwikkelt speciaal voor deze groep 35-45 die het effect geeft van een hoge strakke paardenstaart en heel belangrijk met onzichtbare littekens (invisable scar)

De ingreep
De grote uitgebreide facelift blijft populair vanaf 55 jaar en is een van de top vijf chirurgische cosmetische ingrepen wereldwijd. Dr. Don creëerde zijn eigen Paardenstaart Facelift ( Ponytail-Facelift) is voor de wat jongere doelgroep. Niet iedere vrouw wil aan de injectables en of aan andere tijdelijke ingrepen.

De Paardenstaart Facelift is voor vrouwen tot max 49 jaar die de vroege tekenen van veroudering willen bestrijden maar dan wel zonder zichtbare littekens. Die leuke hoge paardenstaart moeten ze tenslotte probleemloos kunnen dragen. Dr. Don, “mijn patiënten vertellen mij dat toen ze nog die hoge staart konden dragen blij waren met de natuurlijke lift in hun gezicht”. “Ze missen die mooie strakke lijnen en vooral de kaaklijn stoort ze.” “De minimaal invasieve ingreep, heeft onmiddellijk resultaat”. “Je zult het niet alleen zien, maar je kunt het ook voelen” voegt Dr. Don eraan toe.

Hoe het werkt?
Kleine sneetjes (incisies) worden boven elk oor gemaakt Die blijven een tot twee centimeter verborgen in en langs de haarlijn. De huid wordt losgemaakt van het onderliggende vet- en vezelweefsel en ligamenten worden losgemaakt zodat Dr. Don de huidlagen opnieuw kan positioneren.

“Als je gewoon trekt en trimt zonder de onderhuidse weefsels eronder aan te pakken, krijg je die onnatuurlijke verstrakte uitstraling”. “ En zal de huid binnen enkele weken weer uitrekken”. Hij legt uit dat het de kunst is om de huid zonder spanning weer te herpositioneren waardoor de verstrakking op een natuurlijke manier kan plaatsvinden. De sneetjes worden met hele fijne hechtingen gesloten en later verwijderd. Uiteindelijk zie je niets meer. “

De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Je voelt geen pijn.

Een patiënt over de Ponytail Facelift

“ Ik heb er wel over moeten nadenken of ik de ingreep wilde laten doen maar het is de beste beslissing die ik heb kunnen maken. “Ik zie er zo jong en strak uit”, zegt Mariska, een 39 jarige patiënt. “Ik voel mij geweldig, iedereen is verbaasd hoe mooi en natuurlijk ik eruit zie. “Nieuwe mensen weten echt niet meer hoe oud ik ben”. “De downtime was minimaal en de bijwerking zijn wat lichte zwellinkjes en een paar blauwe plekjes”. “Maar eigenlijk heeft niemand gezien dat ik geopereerd ben in mijn gezicht”. “Ik gebruik op dit moment alleen een basis huidverzorging en tijdelijke injectables heb ik niet nodig“.

Benieuwd naar de resultaten? Klik dan hier!
Nieuwsgierig geworden naar de prijzen? Dan klikt u hier.

Meer weten?
Meer weten over deze behandeling en of je een geschikte kandidaat bent voor de ingreep?
Maak een vrijblijvende afspraak met Dr. Don en hij onderzoekt je met echo en geeft een eerlijk advies en bespreekt de resultaten die hij voor jou kan behalen. Het is een blijft een behandeling helemaal op maat gemaakt.

in Amsterdam
+31 (0) 20 89 50 455
info@cliniquedokterdon.nl

in Hengelo
+31 (0) 74 30 30 250
info@cliniquedokterdon.nl

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven! 

Print

Reageren? Login of registreer