Liposuctie bij Clinique Dr. Don; welke gebieden kan ik laten behandelen met liposuctie?

Liposuctie bij Clinique Dr. Don; welke gebieden kan ik laten behandelen met liposuctie?
Altijd al meer willen weten over liposuctie? Lees dan gauw verder.

Waardeer dit artikel:
5.0

Laat Dr. Don u adviseren. Tijdens het gratis en vrijblijvende intake onderzoekt Dr. Don u met de echo. Op basis van dat onderzoek krijgt u een eerlijk en haalbaar advies.

Liposuctie is een veilige en effectieve behandeling om overtollig vet te verwijderen. Het kan worden ingezet om die hardnekkige vetophopingen bijvoorbeeld in de armen, de hals, buik, dijen/flanken en rug te verwijderen maar ook om de lichaamsvormen weer te herstellen.

Dr. Don
Dr. Don is een gerespecteerde en zeer ervaren arts in de cosmetisch chirurgie met als subspecialisatie: Liposuctie, Lipofilling en Facelifts. Hij heeft een brede patiëntenkring uit heel Nederland en ver daar buiten opgebouwd. Daarnaast is hij een erkend arts voor behandelen van lipoedeem met liposuctie op basis van waterstraaltjes. De zachtste liposuctie die er bestaat.
Bel ons voor een vrijblijvende intake in Amsterdam of Hengelo:

in Amsterdam
+31 (0) 20 89 50 455

in Hengelo
+31 (0) 74 30 30 250
 

Voor een mooi gevormd lichaam is meer nodig dan alleen een beetje vet verwijderen!
Dr. Don: “ Bij een goed uitgevoerde liposuctie-ingreep is het de kunst te weten waar je een klein laagje vet laat zitten om bijvoorbeeld mooi gevormde heupen of benen te creëren.
Je kunt niet zomaar wat vet wegzuigen. Het vak van een liposuctie-arts moet je meer zien als een kunstvorm. Je moet namelijk verstand hebben van anatomie, beeldhouwen en hoe je de wens van je patiënt kan waarmaken. Deze combinatie vraagt veel kennis, vaardigheden en ervaring. Nogal wat artsen houden zich alleen bezig met vet wegzuigen en dat is toch echt onvoldoende voor het gewenste resultaat die de patiënt in gedachten heeft: “Mijn advies aan patiënten die meerdere klinieken bezoeken voor informatie. Vraag of er ervaring is met modelleren en hoe zij dit doen”.

Liposuctie bij Clinique Dr. Don
De gebieden die wij behandelen met liposuctie even op een rij:

 • Kaak en hals
 • Onderkin
 • Maag
 • Buik
 • Mannen borsten of gynaecomastie
 • Borsten vrouwen
 • Dijen
 • Rug
 • Venusheuvel
 • Bovenbenen
 • Knieën
 • Kuiten
 • Enkels

Onthoud: “Als u het vet kan vastpakken en daarna in knijpen is het geschikt voor liposuctie”. Dr. Don

Waar is liposuctie voor bedoeld?
Liposuctie is het meest geschikt voor vetafzettingen die ongevoelig zijn voor sporten en diëten. Liposuctie gebruiken we niet als middel om af te vallen. Het is veel meer geschikt voor het opnieuw modelleren en “finetunen” van het lichaam.

Wellness Focus
Na de liposuctie worden de vetcellen in het behandelde gebied permanent verwijderd. De resultaten blijven mooi en goed zichtbaar, voorwaarde daarbij is wel dat u niet extra gaat eten of niet meer beweegt. Een gezonde levensstijl blijft het uitgangspunt voor een mooi en blijvend resultaat van de liposuctie-operatie. De reden dat wij een Wellness-Focus bij Clinique Dr. Don hanteren is dat Dr. Don overtuigd is dat cosmetische behandelingen mooier zullen uitpakken als de patiënt een sterke lichamelijke en geestelijke conditie heeft. Wij willen u daar graag bij ondersteunen!
Kijk op onze website voor nog meer informatie over liposuctie.

Bent u klaar om afscheid te nemen van uw vetrolletjes?

Praat met ons

Praat met ons hoe wij uw lichaamslijnen kunnen herstellen. Het krachtige en jeugdige lichaam van eerder willen we toch allemaal terug?

Contact
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk advies van Dr. Don om uw toekomstige zelf te bespreken!

in Amsterdam
+31 (0) 20 89 50 455
info@cliniquedokterdon.nl

in Hengelo
+31 (0) 74 30 30 250
info@cliniquedokterdon.nl

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven! 

 

 

 

 

Print

Reageren? Login of registreer