Kunnen mijn wenkbrauwen gelift worden met rimpel injecties?

Kunnen mijn wenkbrauwen gelift worden met rimpel injecties?

Waardeer dit artikel:
1.6

Als u een snelle en makkelijke manier zoekt om uw wenkbrauwen te liften zonder onder het mes te moeten, dan is de rimpel injecties-wenkbrauwlift misschien iets voor u.


Rimpel injecties werken door de spieren te laten ontspannen en deze zachter te maken, wat rimpels en lijnen gladstrijkt. Door bepaalde gezichtsspieren te ontspannen nemen andere spieren de last over, wat een liftend effect tot gevolg heeft. Het doel van mijn rimpel injectie-wenkbrauwlift is het ontspannen van de spieren die de wenkbrauwen naar beneden trekken. Dit lift niet alleen de wenkbrauwen maar laat ook de ogen beter uitkomen, vermindert overhangende oogleden en creëert een mooie wenkbrauwboog. Deze behandeling wordt alleen aangeraden als de wenkbrauwen slechts licht gezakt zijn. Tijdens de intake kunnen de artsen bepalen of de rimpel injecties-wenkbrauwlift voldoende resultaat geeft of dat een chirurgische wenkbrauwlift of een bovenooglidcorrectie meer geschikt is.


Dr. Don
Als senior cosmetisch arts heb ik al vele behandelingen in het halsgebied en het gezicht uitgevoerd. Door mijn ruimschootse ervaring kan ik een geschikt behandelplan voor u opstellen. U zult er na de behandeling niet alleen fantastisch uitzien, u zult zich ook fantastisch voelen. Alle injectables, rimpel injecties en andere dermal fillers worden nauwgezet en zorgvuldig gezet. Ik heb jarenlang aan mijn eigen injectiemethoden geschaafd en overgedragen aan de artsen die in onze Clinique werkzaam zijn. Ik ben van mening dat onze patiënten er het meest bij gebaat zijn als alle werkzame artsen in onze klinieken dezelfde technieken gebruiken.


Wenkbrauwlift met rimpel injecties


wenkbrauwlift injectable

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!


Onderstaand vindt u meer informatie over de rimpel injecties-wenkbrauwlift.


Kunnen zowel mannen als vrouwen een Rimpel injecties-wenkbrauwlift ondergaan?


wenkbrauwlift injectables

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!


Ja, deze behandeling is uitermate geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De ideale kandidaat is iemand die gezond is en licht gezakte wenkbrauwen en/of zware oogleden heeft. Daarnaast is het belangrijk hij of zij realistische verwachtingen van het uiteindelijke resultaat heeft.


Wat mag ik verwachten op de dag van behandeling?
Voor de behandeling zullen wij de mogelijke bijwerkingen bespreken en alle vragen beantwoorden die u eventueel heeft. Tijdens de behandeling zal de arts de rimpel injecties op precies de juiste plaats injecteren om het optimale resultaat te krijgen. Veel patiënten merken een licht prikkelend gevoel dat snel weer verdwijnt. De behandeling duurt slechts 15 tot 30 minuten in onze klinieken te Hengelo en Amsterdam.

Moet ik rekening houden met  een herstelperiode na de rimpel injecties-wenkbrauwlift?
Nee. Het voordeel van deze niet-chirurgische behandeling is dat er vrijwel geen herstelperiode is. U kunt een beetje last hebben van roodheid, zwelling of een lichte kneuzing op de injectieplaats, maar dit verdwijnt normaal gesproken nog dezelfde dag of een paar dagen erna.
 

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van de rimpel injecties-wenkbrauwlift, en hoe lang houdt dit aan?
U zult binnen 3 tot 4 dagen een verschil zien, maar het kan ongeveer 10 tot 14 dagen duren voordat u het optimale effect van de rimpel injecties-wenkbrauwlift ziet. Wij nemen altijd voor- en na-foto's om het effect van de behandeling te kunnen beoordelen. Op deze manier kunt u ook zelf het verschil zien. Het effect van de rimpel injecties-wenkbrauwlift houdt 3 tot 5 maanden aan. Na verloop van tijd zal de rimpel injecties uitgewerkt zijn en is er een nieuwe injectie nodig.

 

Wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar in de Clinique te Amsterdam of Hengelo
Voor meer informatie over de rimpel injecties-wenkbrauwlift of voor een intakegesprek met Dr. Don of onze andere specialisten kunt u bellen met onze kliniek in Amsterdam of Hengelo.

 

Print

Reageren? Login of registreer