Kan mijn wenkbrauw gelift worden met Fillers?

Kan mijn wenkbrauw gelift worden met Fillers?

Rate this article:
1.9

Wenkbrauwen liften en shapen zonder chirurgische ingreep

Nog niet zo lang geleden konden wenkbrauwen alleen met een chirurgische ingreep gelift worden. Eén methode is de coronale wenkbrauwlift. Bij deze methode wordt een snede in de haarlijn gemaakt en wordt de huid van het voorhoofd naar achteren getrokken om de wenkbrauwen te liften.

Vandaag kunnen wij zonder chirurgie, de wenkbrauwen liften en het gebied rond de ogen verjongen.

 

Hoe kan ik mijn wenkbrauwen liften of shapen zonder onder het mes te moeten?


Hoe? Dr. Don legt uit:
“Ik plaats een dermal filler-injectie nauwkeurig onder de wenkbrauwen en zorg dat de onderkant van de wenkbrauw zodanig gesteund wordt dat er een mooie lift ontstaat aan de bovenkant van de wenkbrauw.”

Een filler helpt ook om de harde orbitale rand rond de wenkbrauwen een ietwat “zachtere” look te geven. Het knokige voorkomen van het wenkbrauwgebied is een ouderdomsverschijnsel dat verholpen kan worden door fillers in de orbitale rand te injecteren. Dit geeft het gebied een “zachtere” look en zorgt ervoor dat de onderliggende schedel minder zichtbaar is.
 
Ten slotte kunnen dermal fillers tussen de bovenoogleden en de wenkbrauwen het zakken van de oogleden tegengaan. Meestal zakken de buitenste uiteinden van de oogleden het eerst, waardoor het middelste deel er hol uitziet. Door het middelste deel van de wenkbrauwen/oogleden op te vullen ziet het bovenooglid er gelijkmatiger uit en zakt het ooglid minder.

 

Een voorbeeld van het herstellen van het volumeverlies bij de wenkbrauwen van een jongere patiënte
 

wenkbrauwlift-fillers

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!


Deze jonge patiënte was ontevreden over de vermoeide expressie op haar gezicht. Met dermal fillers werd het gebied rond haar wenkbrauwen en bovenoogleden opgevuld, wat haar een vitalere look gaf.

Ze had al een bovenooglidcorrectie overwogen. In plaats daarvan kreeg ze dermal fillers om het bovenooglid op te vullen en het volumeverlies te compenseren. De voor- en na-foto's zijn ongeveer een maand na elkaar genomen.
 

Waarom kies ik voor Clinique Dr. Don?
Onze cosmetisch artsen hebben een groot scala aan fillers waaruit zij kunnen kiezen om u de beste behandeling te kunnen geven. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in niet-chirurgische en niet-invasieve facial shaping behandelingen.

 

 

Print
Please login or register to post comments.