Kan je een Gummy smile behandelen met rimpel injecties?

Kan je een Gummy smile behandelen met rimpel injecties?

Rate this article:
1.7

Een rimpel injectie wordt voor veel verschillende behandelingen gebruikt, zowel voor medische als esthetische doeleinden. Het middel staat het best bekend als antirimpelmiddel, maar het wordt ook gebruikt tegen excessief transpireren, incontinentie, migraine en spierspasmen.

 

De Gummy Smile

Rimpel injecties kunnen daarnaast heel mooi gebruikt worden voor een esthetisch doel, bijvoorbeeld om de Gummy Smile te behandelen. Als het onder de bovenlip geïnjecteerd wordt vermindert het tijdelijk de kracht van de spieren die de bovenlip omhoog trekken als men glimlacht. Als gevolg is het tandvlees minder zichtbaar en krijgt de patiënt  een glimlach volgens het Hollywood-ideaal.


Ideale glimlach
Dr. Don is het met plastisch chirurgen eens dat de bovenlip bij de ideale glimlach niet hoger reikt dan de bovenkant van de tanden, en dat maximaal twee millimeter aan tandvlees zichtbaar is. “Als er meer dan drie tot vier millimeter aan tandvlees zichtbaar is, spreken we van een Gummy Smile”.

De rimpel injectie heeft als voordeel dat de behandeling veel sneller is en minder ingrijpend dan een operatie; het duurt ongeveer tien minuten om het middel toe te dienen. Bovendien is het veel minder invasief en goedkoper. Net als een rimpelbehandeling houdt het effect behoorlijk lang aan, in de regel tot zes maanden.

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

Print
Please login or register to post comments.