Is lipofilling veilig?

Is lipofilling veilig?

Rate this article:
No rating

Bij Lipofilling gebruiken wij uw eigen vet, dat is dus 100% natuurlijk. Er ontstaat geen verharding op de plaatsen waar het vet is geïmplanteerd, het blijft natuurlijk zacht. Het eigen vet is voor de geoefende arts veel makkelijker en natuurlijker te modelleren dan bij implantaten of bij niet natuurlijke fillers. Ook is de kans op verlate infecties veel lager dan bij implantaten of bij permanente fillers.


Vet is de ideale Filler. Het komt uit uw eigen lichaam en blijft, net zo lang houden als het andere vetweefsel in uw lichaam (bij een gezonde levensstijl). Met de nieuwe oogsttechnieken zoals bijv. water liposuctie en de verwerkingstechnieken, is de levensvatbaarheid van getransplanteerd vet nu beter dan ooit.

In de bekwame handen van Dr. Don, kan uw eigen vet uw beste vriend worden. Niet alleen zal uw eigen vetweefsel uw borsten, billen of gezicht kunnen opvullen maar ook uw huid zal enorm verbeteren door de activering van collageenvormingen. Door de inbreng van uw eigen groeifactoren verjongen de cellen in uw huid, dit zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling.


Het overbrengen van vetweefsel is een zeer delicaat proces. De uitdaging is om ervoor te zorgen dat de getransplanteerde vetcellen levensvatbaar blijven gedurende het hele proces van oogsten tot enten. Als dit proces onzorgvuldig wordt uitgevoerd, kunnen de getransplanteerde vetcellen niet overleven, wat resulteert in het verlies van de gewenste look en zelfs in bulten en oneffenheden.
 
Bij Clinique Dr. Don, gebruiken we alleen de meest geavanceerde en bewezen technieken van begin tot eind, zodat u de best mogelijke resultaten krijgt en er nog steeds uitziet als uzelf. Maar dan jonger en gevulder op plekken waar u dit graag wilt.

Het getransplanteerde vet is afkomstig uit uw eigen lichaam, dus er is vrijwel geen risico op afstoting of andere reacties, en kan een leven lang meegaan (bij een passende levensstijl).


is lipofilling veilig clinique dr don


Een gezonde levensstijl!

Lipofilling is niet voor iedereen. Bijvoorbeeld: u bent zo slank dat u niet beschikt over gebieden waar extra lichaamsvet te oogsten is met liposuctie. De beste manier om te beslissen of lipofilling iets voor u is, kunt u het beste een kosteloos intakegesprek met Dr. Don plannen. Wij zijn blij om al uw vragen te mogen beantwoorden.

 

Print
Please login or register to post comments.