Is het succes van de FUE transplantatie ook na jaren nog zichtbaar?

Is het succes van de FUE transplantatie ook na jaren nog zichtbaar?

Waardeer dit artikel:
Geen waarderingen

"Dit is een belangrijke vraag." Voordat u besluit een haartransplantatie te ondergaan moet u eerst besluiten of u voor een succesvolle haartransplantatie een behoorlijk bedrag wilt betalen. "Ik begrijp dat u hier een antwoord op wilt hebben maar denk eerst goed na of u voor een succesvolle haartransplantatie een behoorlijk bedrag wilt betalen. Daarnaast moet u ook nog rekening houden met het feit dat het u ook nog eens veel overleg en geduld gaat kosten. Dat is nog al wat!"

"Daarom is het zo belangrijk dat u goed op de hoogte bent wat de voordelen zijn op langere termijn, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Want hoe weet u of u na vijf, tien of 20 jaar nog steeds profijt hebt van uw haartransplantatie? En of u dan nog steeds tevreden bent met uw investering?"
 

Het behandelen van permanente haaruitval

Goed nieuws: een haartransplantatie is een effectieve behandeling van permanente haaruitval voor mannen met alopecia androgenetica, ook wel klassieke mannelijke kaalheid genoemd. Dit komt omdat bij deze haartransplantatie de haren getransplanteerd worden uit de haarring aan de achter- en zijkant van het hoofd. Deze haren blijven altijd bestaan en worden dus niet aangetast bij deze aandoening. Dit geldt ook voor andere oorzaken van haaruitval bij mannen. Het getransplanteerde haar wordt dus uit plaatsen op het hoofd gewonnen die niet kaal worden. Deze gebieden worden daarom ook wel de donorgebieden genoemd. De hoeveelheid donorhaar die beschikbaar is voor de transplantatie is cruciaal voor de mate van het succes van de ingreep.
 

Haargroei na de ingreep

Het getransplanteerde haar blijft een paar weken zitten na de ingreep voordat het weer uitvalt. De getransplanteerde haarzakjes maken dan drie tot vier maanden na de operatie nieuw haar aan; dit haar zal eerst erg fijn en dun zijn.

Zes maanden na de ingreep zal 70% van het nieuwe haar te zien zijn, maar is nog niet helemaal volgroeid; dit kan tot 18 maanden duren.

Normaal gesproken blijft het getransplanteerde haar, zodra het eenmaal volgroeid is, permanent op het hoofd van de patiënt. Dus als u zich afvraagt of uw haartransplantatie de tand des tijds wel kan doorstaan? Wees dan gerust, dankzij de experts van Haarkliniek Dr. Don, zult u na jaren nog steeds tevreden zijn over uw haartransplantatie.

Wilt u nog meer advies of een vrijblijvende afspraak?
Dat kan, ons haarteam staat voor u klaar. Voor een gesprek in Hengelo belt u naar 074 – 30 30 250 en voor een gesprek in Amsterdam belt u naar 020 – 89 50 455.

Print

Reageren? Login of registreer

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x