Ik wil wel uitdrukking op mijn gezicht maar geen rimpels, kan dat met Baby Botox?

Ik wil wel uitdrukking op mijn gezicht maar geen rimpels, kan dat met Baby Botox?

Waardeer dit artikel:
5.0

Mini-Botox of Baby-Botox

Baby-botox maakt gebruik van een zeer lage dosis van het botulinetoxine, waardoor de spieren minder “plat gelegd” worden. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld nog wel een beetje fronsen en dat zorgt voor een natuurlijker effect. Dr. Don: ‘Bij correct gebruik van baby-botox is het bijna niet meer te zien of iemand wel of geen botox gebruikt heeft.”

 

Fris en natuurlijk

Iedereen wil er fris en natuurlijk uitzien, maar niemand wil een uitdrukkingsloos gezicht. Ik breng kleine hoeveelheden botox op een speciale manier, en op de juiste plaatsen in waardoor u een zachtere uitdrukking in het gezicht krijgt. Baby-Botox remt de gewoonte af om te fronsen of te knijpen met de ogen. Rimpeltjes en fronslijnen kunnen zich nu niet ontwikkelen.

 

Voordeel van een mini-Botox

Een voordeel is dat u nog wel een gezichtsuitdrukking (fronsen, verbaasd kijken, etc.) kunt maken, maar minder krachtig waardoor ook de diepe fronslijnen niet kunnen ontstaan. Babybotox is om die reden populier bij acteurs en actrices. Met deze vorm van behandelen doet u wel iets minder lang met een behandeling ongeveer drie maanden.

 

Zachter en frisser

“Wilt u geen rimpels maar mag het allemaal wel wat zachter en frisser, kiest u dan voor mijn baby- of minibotox behandeling.” Dr. Don

 

Kosteloos advies

Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze intake gesprekken zijn altijd vrijblijvend. Voor een gesprek in Hengelo belt u naar 074 – 30 30 250 en voor een gesprek in Amsterdam belt u naar 020 – 89 50 455.

 

Print

Reageren? Login of registreer

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x