Ik wil graag informatie over kwaliteit en prijzen van Injectables?

Ik wil graag informatie over kwaliteit en prijzen van Injectables?

Waardeer dit artikel:
Geen waarderingen

Er is de laatste tijd in de media veel geschreven en gezegd over de kwaliteit en prijzen van injectables zoals fillers en rimpel injecties.
 

Eerlijke prijzen Clinique Dr. Don

Prijzen moeten redelijk blijven.
Peperduur is geen garantie voor kwaliteit.
Spotgoedkoop is dat nog minder.

Bij Clinique Dr. Don weet u exact waarvoor u betaalt. Wij werken volgens de hoogste standaarden. De medische en para-medische staf is specifiek opgeleid en aan constante kwaliteitscontrole onderworpen. Onze patiënten en clienten zijn vaak aangenaam verrast over de eerlijke prijs/kwaliteitverhouding . Dit komt omdat wij onze organisatie efficiënt hebben ingericht, onze vaste kosten laag hebben gehouden en geen onnodige reclame maken. De kostenbesparingen die hier het gevolg van zijn hebben wij doorvertaald in eerlijke prijzen. Hierdoor zijn onze behandelingen voor een groot publiek bereikbaar geworden.

Meer over de behandeling!
 

Wat zijn fillers?

Fillers zijn gemaakt van verschillende soorten natuurlijke en kunstmatige of synthetische materialen die zijn ontwikkeld door de jaren heen voor injectie in de huid, zoals een hyaluronzuur.

Ze helpen om onze huid en gezichtscontouren jeugdiger te maken. Fillers zorgen voor volume en een steviger huid. Fillers hebben vele toepassingen, dus het is belangrijk om te weten wat ze kunnen behandelen. Op de pagina fillers kunt u meer lezen over de toepassing.Kundigheid arts?

De discussie over prijzen van injectables-behandelingen wordt naar onze mening te eenzijdig gevoerd. Er zou ook meer aandacht moeten komen voor wanneer een arts kundig genoeg is om dermafiller-behandelingen uit voeren?


Over welke vaardigheden en kennis moet hij dan beschikken? Hier volgt een kleine opsomming:

  • Weten hoe de huid ouder wordt; huidveroudering komt bij iedereen voor maar het verouderingsproces is niet uniform en verschilt in tempo en in complexiteit.
  • Toegepaste kennis hebben van de anatomie en fysiologie van de gezichtshuid, de onderliggende weefsels, zenuwen en bloedbanen.
  • De vragen, wensen en verwachtingen van de patiënt kunnen beoordelen: wil de patiënt de oude originele look herstellen of wil de patiënt een nieuwe, en andere look. Zijn de wensen van de patiënt medisch/esthetisch haalbaar en wenselijk. Dit duidelijk en eerlijk kunnen bespreken met de patiënt.
  • Weten welke dermafillers er op de markt zijn, kennis hebben over de specifieke werking ervan en de toepasbaarheid een keuze voor een dermafiller is maatwerk.
  • Kennis hebben van de verschillende inspuit-technieken: er bestaan verschillende technieken die passen bij de vraag van de patiënt, de huid en de complexiteit van de veroudering of de correctie.
  • De geplande dermafiller/injectable behandeling kunnen uittekenen met een huidpotlood  op het gezicht van de patiënt voordat de inspuitingen plaatsvinden.
  • De  medische geschiedenis van patiënten kunnen beoordelen en daarop, zonodig, de behandeling aanpassen om risico's te vermijden.
  • Kennis hebben van de wetgeving.
  • Documentatie kunnen inrichten: goede voor en na foto's maken en een deugdelijk patiëntdossier bijhouden.

Het beheersen van de genoemde kennis en vaardigheden is 1 maar het ook doen in de praktijk is 2. Het kost meer tijd en dus geld. Een fillerbehandeling is maatwerk en absoluut niet geschikt voor productiewerk.

 

 

Print

Reageren? Login of registreer