Ik wil graag borstvergroting, kan dit met eigen vet?

Ik wil graag borstvergroting, kan dit met eigen vet?

Rate this article:
2.5

Veel vrouwen ervaren hun borstomvang of borstvorm als zeer pijnlijk en dromen van een natuurlijk ogende borstvergroting. Borstvergroting met lipofilling is een delicate behandeling die deze droom tot waarheid maakt. Zonder siliconen en andere kunstmatige vulstoffen, zonder littekens, zonder narcose en zonder negatieve effecten op de natuurlijke functie van de borst. Een bijkomend voordeel is dat de ingreep aanmerkelijk goedkoper is dan een borstvergroting met implantaten.

Deze Lipofilling-behandelingen zijn geschikt voor vrouwen die altijd al grotere borsten wilden hebben en voor vrouwen die hun oorspronkelijke borstvolume verloren hebben bijvoorbeeld door gewichtsverlies, leeftijd, zwangerschap of ziekte. Een vergroting van ca. 1 tot 3 cupmaten kan worden bereikt met lipofilling-behandelingen.

borstvergroting met eigen vet lipofilling

Foto Borstvergroting: het injecteren van het weefsel in de borst. De gele bolletjes zijn de vetcellen.


Welke behandelmethoden gebruikt Dr. Don?

Autoloog vet (eigen vet van de patiënt bijvoorbeeld uit de buik) levert de basis voor drie natuurlijke borstvergroting methoden. Het grootste verschil tussen de behandelmethoden zit in het behalen van de kwaliteit van de groeifactoren uit het vet of bloed van de patiënte en de duurzaamheid en houdbaarheid van de borstvergroting. De werkwijzen variëren van een standaard lipofilling behandeling tot een lipofilling behandeling met een complexe verrijking van het autologe vet met autologe (eigen) groeifactoren voorafgaand aan de implantatie.


Lipofilling met verrijkt vet (CAL-methode = Cell Assited Lipotransfer)

Om betere resultaten te krijgen dan bij de traditionele Lipofilling is een nieuwe methode ontwikkeld, en heeft  betrekking op de overdracht van het vet (bv uit de buik naar de borst) dat verrijkt wordt met groeifactoren uit het vetweefsel van de patiënt.

De methode is ontwikkeld in 2008 door Dr. Yoshimura. Het gaat om het verrijken van het vetweefsel dat geoogst is uit bijvoorbeeld de buik. Dankzij deze toevoeging in de lipofilling behandeling is het resultaat van de borstvergroting succesvoller. Het vet dat in de borst is geïmplanteerd slaat beter aan omdat de bloedtoevoer wordt geoptimaliseerd.

Deze methode is geschikt als er meer dan 1 cupmaat gewenst is.

borstvergroting met lipofilling voor na 2
Dr. Don heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake 074-3030250. Dr. Don zal u een eerlijk advies geven.


Lipofilling met geconcentreerde groei- en weerstand factoren

Autoloog (eigen)vetweefsel wordt geconcentreerd vóór implantatie om het aantal groei- en weerstand factoren per volume-eenheid te verhogen. Wanneer de lipofilling ingreep wordt uitgevoerd onder toepassing van een optimale operatietechniek hecht een groot deel van het vetvolume blijvend in de borst. Een touch-up in de nabehandeling is soms nodig om de vorm van de borst te perfectioneren.


borstvergroting met lipofilling voor na 1
Dr. Don heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Dr. Don zal u een eerlijk advies geven.


Standaard Lipofilling met geconcentreerde groei- en weerstandfactoren

Lipofilling met geconcentreerde groei/weerstand factoren via infusietherapie op basis van speciaal samengestelde, vitamines, aminozuren en mineralen.

Wanneer de ingreep wordt uitgevoerd onder toepassing van een optimale operatietechniek hecht het vetvolume, niet altijd in 1 keer. In belangrijke mate hangt het blijvende vetvolume af van de algemene gesteldheid, lifestyle en hormoonsituatie van de patiënt. Nabehandelingen zijn meestal nodig als de patiënt meer dan 1 cupmaat wenst.
 

borstvergroting met lipofilling voor na 3
Dr. Don heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Dr. Don zal u een eerlijk advies geven.

 

Print
Please login or register to post comments.