Ik wil graag behandeld worden aan de wallen onder mijn ogen, wat zijn de mogelijkheden?

Ik wil graag behandeld worden aan de wallen onder mijn ogen, wat zijn de mogelijkheden?

Waardeer dit artikel:
1.7

Wallen verwijderen onder de ogen zonder littekens (traangoot behandeling)
 

Dr. Don over traangoot/wallen behandeling

Dit is een van de meest opwindende doorbraken in de esthetische geneeskunde en ook één van onze favoriete behandelingen: de traangootbehandeling. Met meer dan 1000 behandelingen per jaar kunnen we gerust zeggen dat dit één van onze specialiteiten is. Deze behandeling geeft het gezicht een echte “wow”-factor!

Klachten als wallen, donkere kringen en volumeverlies onder de ogen kunnen we in 95% van de gevallen verhelpen met zorgvuldig toegepaste hyaluronzuur-fillers. Wij hebben ervaren dat zelfs patiënten met zeer gezwollen of een hangende huid onder de ogen veel baat hebben bij deze behandeling.

Deze behandeling kan het beste met een naald uitgevoerd worden, aangezien een veelgebruikte stompe canule niet precies genoeg is. We noemen het niet voor niets een behandeling met de wow-factor: niet alleen omdat het een fantastisch en snel resultaat geeft, maar ook omdat het zo snel gaat. De wallen onder uw ogen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een voorwaarde is wel dat de arts veel ervaring moet hebben met deze behandeling anders ontstaan er snel complicaties.


traangoten behandeling


Hoe werkt het?
Traangoten zijn groeven die vanaf de neus tot onder de ogen doorlopen. Naarmate we ouder worden zakt de verslapte huid en de vetcompartimenten in het gezicht. Hierdoor worden deze groeven dieper. Als het gezicht veroudert, worden de wallen (opgehoopt vet) en donkere kringen (verslapte huid) meer zichtbaar.

Artsen dachten eerst dat wallen alleen operatief verwijderd konden worden en dat er zelfs helemaal geen effectieve behandeling was tegen die vervelende donkere kringen onder de ogen. Wij gebruiken hiervoor een zeer veilige techniek met meerdere kleine injecties. De dermal filler wordt diep in de huid, net boven de oogkas geïnjecteerd. We injecteren continu een kleine dossering die we tussendoor zorgvuldig in de gewenste vorm masseren. We vullen het gebied langzaam op. De behandeling duurt slechts 20-30 minuten en het resultaat is verbluffend. Deze ingreep werkt als geen ander om een vermoeid, ouder wordend gezicht te verjongen en het resultaat houdt tot anderhalf jaar aan.


Een paar voorbeelden van patiënten

traangoot behandeling
Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

traangoten behandelen behandeling

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!


Uw vragen

Hoe lang duurt de behandeling?
De behandeling duurt slechts 15 tot 30 minuten, u ziet direct het resultaat!

Doet het pijn?
Het te behandelen gebied is niet erg gevoelig en dus is de pijn bij de meeste patiënten minimaal. Meestal gebruiken we bij deze behandeling niet eens een verdoving.

Hoe lang houdt het resultaat aan?
De resultaten houden 12 tot 14 maanden aan, in sommige gevallen zelfs langer. Na enkele touch-up’s kan het resultaat zeer lang aanhouden.

Is het veilig?
De middelen die wij gebruiken bij de behandeling, zijn biocompatibel en biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat de middelen veilig zijn voor menselijk gebruik en dat ze door het lichaam vanzelf afgebroken worden.
De hyaluronzuur-filler is een steriele gel die in een laboratorium geproduceerd wordt. Het voordeel van deze moderne fillers is dat ze anders dan het chirurgische alternatief, niet permanent zijn.

Zijn er bijwerkingen?
Sommige injectieplaatsen kunnen een beetje rood worden, zwellen of een lichte bloeduitstorting achterlaten. Dit is doorgaans onschuldig en zal na een paar dagen verdwenen zijn. Een lichte bloeduitstorting komt het vaakst voor. Deze kan echter eenvoudig met make-up verborgen worden. Ernstige bijwerkingen op lange termijn zijn extreem zeldzaam, en hypersensitieve reacties komen slechts 1 op de 20.000 keer voor.

Wat zijn de voordelen van deze behandeling ten opzichte van een chirurgische ingreep?
Wij beoordelen bij elke individuele patiënt of hij/zij geschikt is voor deze niet-chirurgische behandeling. Veel patiënten die eerst dachten dat chirurgie hun enige alternatief is, zijn blij verrast als hun verteld wordt dat deze snelle en simpele procedure hen van hun klachten kan afhelpen.

Een niet-chirurgische ingreep heeft veel voordelen:

  • Geen littekens van een operatie;
  • Geen uitgebreide verdoving nodig;
  • U kunt gewoon naar uw werk blijven gaan;
  • In veel gevallen is het resultaat zelfs beter en natuurlijker dan bij een chirurgische ingreep.


Nazorg
Na elke procedure geven we u nazorg advies.
 

 

Print

Reageren? Login of registreer