Ik kan niet meer op hoge hakken lopen, ik heb gehoord dat u dit op kunt lossen met Filler injecties?

Ik kan niet meer op hoge hakken lopen, ik heb gehoord dat u dit op kunt lossen met Filler injecties?

Rate this article:
1.4

Vrouwen kiezen vaker voor injecties met dermal fillers als oplossing voor hun voetproblemen

Oplossing voor voetproblemen bij Clinique Dr. Don
Plastische chirurgie roept vaak beelden op van de traditionele ingrepen zoals borstvergrotingen, facelifts, liposuctie en BTX-spierontspanners. Het zal u misschien verrassen dat vrouwen tegenwoordig vaker de cosmetisch chirurg bezoeken voor een ander lichaamsdeel namelijk: hun voeten. Dit heeft niet alleen met het uiterlijk van hun voeten te maken. Dr. Don bevestigd dit: “In onze Clinique behandelen wij steeds meer vrouwenvoeten met Dermal Fillers en collageen, om zo het dragen van hoge hakken wat draaglijker te maken”.


Gevolg van hoge hakken
Vrouwen die graag trendy stiletto-hakken dragen hebben vaak te maken met niet-zo-trendy pijn in hun voeten. Schoenen met hoge hakken centreren het gewicht op de bal en tenen van de voet, waardoor er constant druk staat op een klein oppervlak van de voorvoet. Na verloop van tijd verdwijnt het vet uit de ballen van de voeten; in combinatie met het ouder worden zorgt dit ervoor dat het dragen van schoenen behoorlijk oncomfortabel en zelfs pijnlijk kan worden.


Goedkoop en effectief
Het injecteren van Dermal Fillers is relatief goedkoop en pijnloos, en heeft slechts een korte herstelperiode. Het collageen in de implantaten is een natuurlijk eiwit dat ook in het weefsel voorkomt, dus na verloop van tijd wordt het door het lichaam op natuurlijke wijze afgebroken. Dat houdt wel in dat de behandeling elke 5-6 maanden herhaald moet worden. Sommige vrouwen kiezen ervoor om de behandeling alleen zo vaak als het nodig is te ondergaan. De vraag naar de behandeling is rond de feestdagen het hoogst. Dit komt wellicht omdat vrouwen tijdens de feestdagen vaker hoge hakken dragen.


Ook Victoria Beckham!

fillers voeten hoge hakken


In 2015 werden vijf keer meer voetpads met fillers uitgevoerd dan voorheen en de verwachting is dat dit nog verder zal stijgen. Zelfs beroemdheden gaan met de trend mee. Ooit zei Victoria Beckham dat ook zij overwoog om de bulten aan de binnenkant van haar voeten te laten verwijderen. Deze hadden zich gevormd na het jarenlang dragen van hoge hakken. Ook Victoria vindt het een uitkomst haar voeten te laten behandelen met Dermal Fillers.

Het lijkt erop dat hoge hakken voorlopig wel even in de mode zullen blijven, en modeontwerpers stellen de voeten van hun klanten steeds meer op de proef met hogere en extremere hakken. Dr. Don zegt: “Het lijkt misschien een draconische oplossing; als u echter vaak op hoge hakken loopt, kan het een makkelijke en goedkope manier zijn om blijvende schade te voorkomen”!

 

 

Print
Please login or register to post comments.