Ik heb uitgezakte knieën, kunt u die behandelen zonder snijden?

Ik heb uitgezakte knieën, kunt u die behandelen zonder snijden?

Waardeer dit artikel:
1.3

De “uitgezakte knieën” behandeling

Lelijke Knieën
Veel vrouwen raken geobsedeerd door hoe hun knieën eruitzien naarmate ze ouder worden. Dr. Don heeft een behandeling samengesteld om van de “uitgezakte knieën” look af te komen.
Zelfs beroemdheden die lichamelijk goed in vorm zijn, zoals Demi Moore, verbergen hun knieën als ze ouder worden. De Amsterdamse patiënte Mary Janssen had hetzelfde probleem.
“Tijdens de Pilates-lessen zagen mijn knieën eruit als die van een oud vrouwtje. Ze werden langzaam rimpelig”, aldus Mary.

Verlies van Hyaluronzuur is de boosdoener
De moeder van vijf kinderen sprak met Dr. Don over een mogelijke oplossing. “Het komt erop neer dat rimpels en een uitgezakte huid veroorzaakt worden door een verlies van hyaluronzuur”, aldus Dr. Don.
De ‘voor’ afbeelding toont rimpels die niet door sporten verholpen kan worden.

Volgens Dr. Don zijn kleine injecties met de Dermal filler Radiesse de beste oplossing om huid rond de knie op te vullen. Het resultaat mocht er zijn. Volgens haar dochter Wilma was het een enorme verbetering. Ze zei dat de knieën van haar moeder er “veel voller uitzagen.” Dr. Don heeft “moeders” handen al een soortgelijke behandeling gegeven, en de elle bogen volgen nog. Wilt u ook nieuwe knieën?
 

Print

Reageren? Login of registreer