Ik ben nog niet toe aan een chirurgische ingreep maar wil wel mijn huid verbeteren. Wat zijn de mogelijkheden?

Ik ben nog niet toe aan een chirurgische ingreep maar wil wel mijn huid verbeteren. Wat zijn de mogelijkheden?

Waardeer dit artikel:
Geen waarderingen

Maar, snijden hoeft helemaal niet…..

Wist u dat u met niet-snijdende behandelingen uw gezicht ook een mooie natuurlijke make-over kunt geven?

Het effect is heel eigen en natuurlijk, zodat niemand in uw omgeving zal weten dat u ‘iets’ hebt laten doen. Gewoon een mooiere versie van uzelf. Als u last heeft van een onrustige, grove of vlekkerige huid kunnen onze huidtherapeuten de conditie van uw huid en de huidstructuur aanzienlijk verbeteren met een fruitzuurpeeling of een Fractionele CO2 laserbehandeling.

 

Rimpelverslapper-behandelingen

Bij storende mimieklijnen, zoals diepe fronsrimpels, voorhoofdsrimpels of lijntjes rondom de ogen, biedt rimpelverslapper uitkomst. Het verfrist uw blik en geeft u een jeugdige uitstraling. En bent u straks in 2017 eindelijk die extra kilo’s kwijtgeraakt, dan is dit in uw gezicht misschien wel te zien. Dan biedt volumeherstel met tijdelijke en fillers op basis van lichaamseigen stoffen een uitkomst.

 

Kortom: u wilt in geen geval dat er in uw gezicht gesneden gaat worden maar u zou graag uw jongere, frisse uitstraling terug hebben? Dan hebben wij in onze klinieken prachtige behandelingen die u niet veel tijd kosten en waar u snel veel resultaat ziet.

 

Kosteloze intake

Maak nog snel een afspraak voor de feestdagen voor een mooiere versie van uzelf. Neemt u gerust contact met ons op. Onze intake gesprekken zijn altijd vrijblijvend. Voor een gesprek in Hengelo belt u naar 074 – 30 30 250 en voor een gesprek in Amsterdam belt u naar 020 – 89 50 455.

 

Print

Reageren? Login of registreer

Theme picker