Een krachtige en bekroonde injectable: Profhilo®

Een krachtige en bekroonde injectable: Profhilo®

Waardeer dit artikel:
2.2

Profhilo® is geen filler, het is een nieuwe diffuse hyaluronzuurgel, een van de nieuwste innovaties die huidveroudering zoals rimpels tegen gaat door bio-vernieuwing. Het stimuleert de huid op een unieke en zeer krachtige wijze.
 

Hyaluronzuur in Profhilo®, wat doet dit met uw huid?

Hyaluron komt van nature voor in ons lichaam. Het is wat je noemt een lichaamseigen stof. Het zorgt voor hydratie van de cellen (vocht inbrengen en vasthouden) op een intense manier. Hyaluron kan duizend keer in haar eigen gewicht aan water vasthouden. Door deze eigenschap geeft hyaluronzuur de huid een gladde, mooie en volle “look”. Helaas naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van hyaluronzuur af, de huid verliest veel aan vocht en wordt ook droger. En u snapt het al: hierdoor ontstaan de oppervlakkige rimpeltjes en later de diepere rimpels.
 

Wat kan een Profhilo® injectable voor u betekenen?

De Profhilo® injectable is op dit moment de enige behandeling in haar soort want het bouwt de huid van binnenuit weer op en dat geeft zichtbare resultaten in vier weken tijd. Het stimuleert vier verschillende soorten collageen en elastine door een langzame afgifte van hyaluronzuur en deze stimulatie zorgt voor een duidelijke kwaliteitsverbetering van onze huidcellen. Het is geen wonder dat Profhilo® werd bekroond met "Product Innovation Of The Year, 2016" van Aesthetics Journal.
 

Profhilo behandeling
 

Welke resultaten kan ik verwachten met Profhilo®?

Na slechts een enkele combinatiebehandeling met Profhilo® ervaren onze cliënten een intense huidhydratatie en een prachtige heldere teint. Bovendien is de huid ook gladder en strakker. Zelfs als u een gerimpelde en craquelé huid heeft, is een verbetering van de textuur onmiskenbaar. U start met een combinatiebehandeling: dit is een injectable behandeling (duur 20 minuten) die na vier weken weer herhaald moet worden. Als er meer herstel gewenst is kan een enkele behandeling na zes maanden weer worden herhaald. Sommige cliënten kunnen de resultaten binnen twee weken al zien, maar de beste resultaten van de behandeling zijn na vier weken en na de tweede behandeling zichtbaar.
 

Prijzen

De prijs zal u zeker meevallen. De eerste combinatiebehandeling is €650,- (twee behandelingen: de eerste en dan na vier weken weer een herhaling). Een enkele opvolgende behandeling is €350,-.

 

Behandeling Prijs
Gezicht, 2 behandelingen vanaf € 650,00
Decollete, 2 behandelingen vanaf € 650,00
Hals, 2 behandelingen vanaf € 650,00
Handen, 2 behandelingen vanaf € 650,00
Liquid facial, 2 behandelingen (gezicht) vanaf € 1100,00
Behandeling ter onderhoud vanaf € 350,00

 

 

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!Profhilo behandeling voor en na

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

Meer informatie?

Belt u voor meer informatie, of voor het maken van een consult naar:

  • Telefoon +31 (0) 20 89 50 455 (Amsterdam)
  • Telefoon +31 (0) 74 30 30 250 (Hengelo)
Print

Reageren? Login of registreer