Een jonger gezicht met een frisse uitstraling

Een jonger gezicht met een frisse uitstraling

Rate this article:
.9

Er zijn verschillende redenen waarom mensen zich in onze Clinique laten behandelen.

Denk eens na over waar bij u het probleem zit;

 • Zijn het de rimpels?
 • Is het uw verslapte en uitgezakte huid?
 • Zijn het de ingevallen wangen of juist de bolle wangen
 • Zijn het de hamsterwangetjes onder aan de kaaklijn?
 • Mist u de strakke jukbeenvorm van vroeger?
 • Hangen u oogleden teveel?
 • Uw vermoeide uitstraling terwijl u niet moe bent!
 • Is het uw vale en onregelmatige huid die zo verouderd oogt?

Als we in kaart hebben gebracht waar u het meest last van heeft gaan we aan de slag!

Hoe nu verder?

De rimpels

Bij de één verschijnen ze eerder dan bij de ander, maar niemand ontkomt aan rimpels. De één omarmt ze, de ander vindt ze niet passen bij hun leeftijdsgevoel. Die laatste groep zou de klok best een stukje willen terugdraaien, en dat kan. Dr. Don en zijn team hebben een scala aan geavanceerde technieken en behandelingen bedacht om rimpels succesvol te behandelen.

 

Onze behandelingen: 

1. Opvullen of gladmaken  

Fillers en rimpelverslapper hebben definitief hun plek in de wereld veroverd. Niet zo gek, want de ingrepen zijn relatief eenvoudig, hebben een minimale herstelperiode en geven snel resultaat. rimpelverslapper en fillers zijn beide injectables, maar met een heel verschillende werking. Rimpelverslapper verlamt de spier, waardoor hij niet meer kan bewegen. Het zet de spier als het ware uit. Dit maakt rimpelverslappergeschikt voor mimische of dynamische rimpels die ontstaan door spierbewegingen, zoals fronsrimpels in het voorhoofd en kraaienpootjes rond de ogen. Geen spierbeweging, geen rimpel. 

Fillers, de naam zegt het al, vullen de rimpel op en herstellen het volume van de huid. Bij het ouder worden neemt het ondersteunend vetweefsel af en verliest het huid- en spierweefsel aan elasticiteit. Dit zorgt ervoor dat de huid gaat hangen, invallen en rimpels ontstaan. De diepe lijnen van de neus naar de mond (marionettenlijn) is een typisch voorbeeld van zo’n statische rimpel die door een filler opgevuld kan worden. Maar het werkt ook bij ingevallen wangen of dunne lippen.

De meest gebruikte fillers in onze Clinique bevatten hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die na verloop van tijd vanzelf wordt afgebroken. Fillers met alleen hyaluronzuur doen niets meer dan het opvullen van de rimpel. Wij gebruiken ook fillers met een dubbele werking; ze vullen de rimpel op voor direct resultaat en stimuleren de aanmaak van collageen, waardoor het volume dat uw huid met het ouder worden verliest weer terugkomt. 

Tijdelijk effect

Het effect van rimpelverslapper is na een paar dagen optimaal en houdt een aantal maanden aan. Het resultaat is dus tijdelijk, net als bij de  gebruikte fillers in onze Clinique. Permanente fillers van niet-lichaamseigen materiaal zal Dr. Don nooit gebruiken. Dr. Don is zelfs specialist in het verwijderen van permanente filler. Die geven veel en akelige problemen. Fillers hebben een langer effect, na ongeveer een jaar tot 16 maanden is de rimpel of plooi weer te zien. Beide zijn erg geschikt om de huid er gladder, voller en jonger uit te laten zien. De slechte naam die eraan kleeft is het gevolg van beroemdheden die erin zijn doorgeslagen, waardoor het plastic oogt. Maar onze artsen weten hoeveel rimpelverslapper of filler zij moeten gebruiken voor een natuurlijk verjongend effect.

2. Een nieuwe huid 

Rimpels zijn niet de enige oorzaak van een ouder uitziend uiterlijk, maar ook een vale, onregelmatige huid. Daar kan iets aan gedaan worden, bijvoorbeeld met een resurfacing behandeling. Hierbij wordt de bovenste huidlaag beschadigd, waarna de huid zichzelf gaat herstellen en vernieuwen. Er zijn verschillende soorten resurfacing behandelingen.

Peelings

Bij een chemische peeling wordt de bovenste huidlaag met fruitzuur verwijderd. Afhankelijk van het soort zuur dat wij gebruiken is de behandeling milder of intensiever. Een peeling maakt de huid egaler, gladder en frisser, maar helpt niet tegen huidverslapping en diepe rimpels. 

Laser

Laser, ook een resurfacing behandeling, doet dat wel. CO2 Fractionele Laser Rejuvenation is een effectieve techniek om oppervlakkige huidlagen te verwijderen en daardoor de huid te verjongen. Het nadeel is dat de CO2 laser de huid intensiever behandeld waardoor het herstel  wat langer duurt dan bij peelings. Laser Rejuvenation verbetert de huidstructuur en maakt de huid gladder en soepeler, waardoor u er jonger uitziet. 

Herstel kost tijd!

Bij Laser Rejuvenation is geen narcose nodig, plaatselijke verdoving is voldoende. Verwacht direct na de behandeling geen rimpelvrij en glad gezicht, maar een rode en gezwollen huid. Ook kunnen er kleine korstjes ontstaan en kan de huid gaan jeuken. Dit hoort allemaal bij het herstelproces, het heeft tijd nodig. Hoe lang het herstel precies duurt is afhankelijk van de persoon en de diepte van de behandeling. De zwelling en korstjes verdwijnen meestal na vier tot vijf dagen, de roodheid kan iets langer aanhouden. Hou er dus rekening mee dat u niet direct toonbaar bent. 
 

3. Bloedmooi

Een heel ander soort behandeling is PRP. Hierbij wordt gebruik gemaakt van uw eigen bloed, vandaar dat het ook wel de Vampire Facelift wordt genoemd. Bij PRP (platelet rich plasma) wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen, dit wordt gefilterd en gecentrifugeerd . Vervolgens wordt het geconcentreerde bloedplasma onder de huid geïnjecteerd of ingebracht met de  dermicapen. In bloedplasma zit een hoge concentratie bloedplaatjes en actieve groeifactoren, die verjongend, verstevigend en hydraterend werken.

Direct na de behandeling zal de huid er rood uitzien, maar dit trekt meestal na een uur weg, waarna het resultaat – een strakkere, stralende en stevige huid – snel zichtbaar is.
 

4. Grotere ingreep met groots effect - Lipofilling Facelift!

Het is de ultieme verjongingsbehandeling: de lipofilling-facelift. Een intensieve behandeling, maar effectief. Bij een lipofilling-facelift haalt Dr. Don  wat vet uit het lichaam, bijvoorbeeld de buik, en brengt dit via kleine injecties in het gezicht waar de rimpels en deukjes opgevuld worden (bijvoorbeeld ingevallen wangen). Niets is zo veilig als eigen vet en het modelleert prachtig vanwege de zachte structuur. En is blijvend bij een gelijk leef-en eetgewoonte.

Wat is lipofilling?

Vetweefsel haalt dr. Don uit verschillende delen van het lichaam (bijvoorbeeld buik, taille of dij) en gebruikt hij als een natuurlijke vulling voor het gezicht door infiltratie (gezichtsinjecties). In de meeste gevallen gebruikt hij het om de wanggebieden, neuslippenplooi(marionettenlijn), lippen, slapen en de kin gebieden te vullen. Het doel is om de typische jeugdige ovale vorm van het gezicht te herstellen. Het heeft een soortgelijk effect als het hyaluronzuur, maar met een langdurig resultaat.

Hoe:

Het eigen vet haalt Dr. Don met hele kleine canules uit het lichaam  daarna wordt het getransplanteerde vet gereinigd en gecentrifugeerd om onnodige componenten te verwijderen, zoals triglyceriden of bloeddeeltjes. Dan is het klaar om ingebracht te worden in  het gezicht .

Geconcentreerde groeifactoren

De resultaten worden met groeifactoren nog mooier. Bloedplaatjes- groeifactoren haalt Dr. Don uit een beetje bloed van de patiënt. Deze worden dan gemengd met het vet. Het toevoegen van groeifactoren aan het vet zorgt ervoor dat de vetcellen zich beter kunnen hechten en daardoor overleven en niet afsterven. Het resultaat is duidelijk mooier.

Ook de huid zelf wordt mooier

Een bijkomend voordeel is dat de vetcellen met groeifactoren ook de structuur van de huid verbeteren. Dus u heeft na de behandeling minder rimpels, meer volume en een mooie nieuwe huid.
 

5. Glad met de Draadjeslift

Voor iedereen die een lipofilling-facelift net een stap te ver vindt, maar wel een stevige en strakke huid wil, kan een draadlift een goed alternatief zijn. Daar komt geen narcose of mes aan te pas en het is binnen een uur gebeurd. In onze kliniek gebruiken wij alleen het veilige Silhoutte Soft. De behandeling zorgt voor: het verstevigen en liften van een verslapte huid met behulp van een oplosbare draad. Voor de behandeling krijgt u een plaatselijke verdoving, waarna de oplosbare draad onder de huid wordt ingebracht. De draadjes liften de huid en stimuleren de aanmaak van collageen, waardoor de huid strakker en steviger wordt. Het effect is na de behandeling licht zichtbaar, met een optimaal effect na ongeveer zes weken.

Hoe lang het effect aanhoudt? Reken maar op anderhalf jaar of langer. Het grote voordeel is dat het minder ingrijpend en goedkoper is dan de klassieke facelift, minder hersteltijd vraagt en er geen zichtbare littekens zijn. Draadlift geeft het beste resultaat bij mensen tussen de dertig en 55 jaar, omdat de huid en het onderhuidse weefsel op latere leeftijd dunner worden en minder elastisch. 

 

Wat kosten de behandelingen? 

De prijzen van de behandelingen verschillen per persoon omdat niet iedereen gelijk is en het hangt ook af van de diepte van de rimpels. Dit bekijken wij graag in een persoonlijk consult met één van onze artsen. 

 • Rimpelverslapper: vanaf € 90,00 per zone, leest u hier meer
 • Fillers: vanaf € 325,- per ML, leest u hier meer
 • Chemische peelings: vanaf € 150,00 per behandeling, leest u hier meer
 • Medische peelings, Skintech: vanaf € 95,00 per behandeling, leest u hier meer
 • Laser rejuvenation: vanaf € 250,00 per behandeling, leest u hier meer 
 • PRP gezicht: € 250,00 per behandeling, leest u hier meer
 • Lipofilling Facelift: € 2695,00 voor het gehele gezicht en vanaf € 950,00 voor een bepaald gebied, leest u hier meer
 • Draadjeslift: vanaf € 1000,00 per gebied, leest u hier meer

Zoals wij hierboven al beschrijven worden al onze behandelingen op maat samengesteld voor onze patiënten. Belt u daarom gerust voor een vrijblijvende afspraak. 

Hengelo - 074 - 30 30 250

Amsterdam - 020 - 89 50 455

 

Wij staan u graag te woord, graag tot ziens bij Clinique Dr. Don 

 

Print
Please login or register to post comments.