Dr. Don wat is een Lipofilling vetinjectie?

Dr. Don wat is een Lipofilling vetinjectie?

Rate this article:
3.0

Voor welke zones kan lipofilling worden gebruikt?

Lipofilling kan worden gebruikt voor het verjongen en verbeteren van het gezicht met inbegrip van de kin, neus, nek, kaaklijn, liplijnen, marionetlijnen, voorhoofd, bovenste oogleden, lippen maar ook voor borsten en billen.

Fat grafting wordt ook gebruikt als aanvullende procedure voor een facelift, wenkbrauwlift, ooglidcorrectie, neuscorrectie, voorhoofdslift en borstvergroting. “Grafting” betekent het overbrengen van lichaamsweefsel (in dit geval: vet) van buik, billen of benen naar andere lichaamszones borsten.
 

Is het veilig? Wat zijn de voordelen?

Getransplanteerd vet dat afkomstig is van de patiënt zelf geeft geen risico van allergische reactie of afwijzing. Andere voordelen zijn de korte downtime en meestal langdurige resultaten.

U ziet: beide methodes hebben voor- en nadelen. En de ene is niet per se beter dan de andere. U zult waarschijnlijk nog veel vragen hebben – want welke behandeling is nu voor u het meest geschikt? Laat u daarom altijd goed en eerlijk multidisciplinair adviseren door een arts. In de meeste cosmetische klinieken werken artsen nauw samen. Zo kunt u uiteindelijk het traject kiezen dat het beste bij u past.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten of deze behandeling ook geschikt is voor u? Neemt u dan contact op met ons op. Voor Hengelo belt u naar 074 - 30 30 250 en voor Amsterdam 020 - 89 50 455.

Print
Please login or register to post comments.