Dr. Don ik krijg hamsterwangen, wat moet ik doen?

Dr. Don ik krijg hamsterwangen, wat moet ik doen?

Rate this article:
4.5

Tijdelijke Dermal Fillers

Met een tijdelijke Dermal Filler op basis van Hyaluronzuur kunnen we volume geven ter hoogte van de jukbeenderen, slapen, wangen, mondregio en kaaklijn. Het resultaat is tijdelijk en dat is zowel een voordeel als een nadeel. Het voordeel is dat u het volumeverlies geleidelijk kan aanpassen al naar gelang uw behoefte. Zo kan ik goed inspelen op wat uw gezicht op dat moment nodig heeft. Soms zullen de wangen meer vulling nodig hebben, de andere keer zijn het vooral de slapen die holler worden of de kaaklijn die scherper moet worden of ook de rimpels rondom de mond die weer zichtbaar worden. Het nadeel is dat u het steeds bij moet houden. Want als u niets doet, zijn de fillers na jaar weer helemaal door het lichaam opgelost.
 

Eigen vetinjectie

Behandeling met eigen vetinjecties is ook een manier om volumeverlies te corrigeren, maar dan met een blijvend en zeer natuurlijk resultaat. Ik haal een beetje zacht lichaamsvet uit bijvoorbeeld de buik, bewerk dat en injecteer uw vet met een speciale techniek in uw gezicht waar u het volume nodig heeft. Het voordeel van eigen vet is dat het een lichaamseigen stof is. Daarnaast is eigen vet heel mooi zacht van structuur waardoor ik het gezicht heel goed kan modelleren in de shape die u wenst of die het gezicht nodig heeft. De techniek vraagt om veel ervaring en die heb ik in jaren opgebouwd. Een onervaren arts laat het vet snel afsterven en dat is jammer dan moeten we weer overnieuw beginnen..
 

Een combinatie kan ook

Soms kies ik voor een combinatie van vetinjecties en een dermal filler. Zeker bij de eerste behandeling. Het eigen vet heeft dan wat meer de tijd om te hechten en te groeien.

Meer informatie?

Wilt u meer weten of deze behandeling ook geschikt is voor u? Neemt u dan contact op met ons op. Voor Hengelo belt u naar 074 - 30 30 250 en voor Amsterdam 020 - 89 50 455.

 

Print
Please login or register to post comments.