De voordelen van liposuctie bij Clinique dr. Don

De voordelen van liposuctie bij Clinique dr. Don
Als u een behandeling overweegt die voor lange en duurzame lichaamscorrectie zorgt, zoals liposuctiechirurgie dat doet-, is het ook heel belangrijk aandacht te houden voor uw verwachtingen.

Rate this article:
3.5

Liposuctie is wereldwijd een van de meest populaire cosmetische behandelingen en biedt voordelen voor mensen die hun lichaam willen corrigeren

De belangrijkste voordelen van liposuctie bij Clinique Dr. Don zijn:

 1. U kunt uitstekende resultaten verwachten van Dr. Don. Hij heeft vele jaren meer dan 3000 patiënten (in binnen- en buitenland) met liposuctie succesvol behandeld. Hij ontwikkelt steeds nieuwe liposuctie technieken en verfijnt deze voor een nog mooier en natuurlijker resultaat.
   
 2.  Liposuctie-operatietechnieken zijn in de loop van de tijd verder ontwikkeld. Dr. Don gebruikt uiteenlopende technieken die passen bij het lichaamsdeel. Verder gebruikt hij alleen de kleinste canules om de mooiste egale resultaten te krijgen.
   
 3. De resultaten van een liposuctie zijn langdurig (voorwaarde dat de behandeling goed is uitgevoerd door een kundig en ervaren arts) dus kunt u verwachten dat uw nieuwe vorm blijft. Na de pubertijd heb je zoveel vetcellen aangelegd die je je hele leven niet meer zult krijgen. Deze vetcellen zwellen en krimpen als kleine waterballonnen afhankelijk van de hoeveel voeding en suikers die je teveel eet en de opslag daarvan in het lichaam. Liposuctie verwijdert voor altijd de vetcellen, dus op de gebieden waarop we liposuctiechirurgie uitvoeren komt het vet niet terug. Dr. Don zorgt altijd voor resultaten die er natuurlijk en functioneel uitzien.
   
 4. Hardnekkige vetophopingen die ongevoelig zijn geworden voor lichaamsbeweging en gezond eten kunnen prachtig verwijderd worden door de juiste liposuctie behandelingen. Het harde dagelijks gevecht om het lichaam te krijgen in de vorm die je wenst wordt zo vaak gedwarsboomd door erfelijkheid en hormonen. Zij bepalen voor een groot deel hoe en waar we vet opslaan. Liposuctie biedt uitkomst om op een optimale wijze deze hardnekkige vetophopingen te verwijderen.
   
 5. Ook als u al veel gewicht verloren heeft kunt u nog voor een liposuctie kiezen. Vaak zien we dat na groot gewichtsverlies er onregelmatigheden zijn ontstaan in de vorm van bobbels en knobbels. Veel gewicht verliezen is een mega prestatie, maar het lichaam daarna is vaak niet wat je ervan verwacht had. Het zien van de overtollige huidpartijen en de resterende vetophopingen kunnen zorgen voor teleurstelling en ook verdriet. Liposuctie en huidverstrakkingsbehandelingen kunnen zorgen dat kleding beter past en u weer trots op uw lichaam kunt zijn.
   
 6. Liposuctie is geen hulpmiddel voor groot gewichtsverlies het is een middel om mooie lichaamsvormen te creëren. Natuurlijk haalt Dr. Don liters vet weg maar dat is niet genoeg als u veel overgewicht heeft. Toch kan Dr. Don besluiten meerdere liters per behandeling  te verwijderen maar daar is wel veel vooronderzoek voor nodig.
   
 7. Miniliposuctie of spotvetreductie is bedoelt voor kleine vetpads op het lichaam die als storend worden ervaren. Miniliposuctie is dan een mooie oplossing. Het resultaat is snel zichtbaar en de hersteltijd heel kort. De vetspots bevinden zich vaak op de bovenarmen, zadeltasjes, kin, rug en buikje.
   
 8. Echo-onderzoek: Hoe het vetweefsel eruit ziet, waar het precies zit en hoeveel kan alleen op basis van echografie vastgesteld worden. Dr. Don maakt daarom altijd een echo tijdens de intake zodat hij een goed beeld krijgt van het vetweefsel.

Dr. Don is  een van de beste en ervaren liposuctieartsen in Nederland. Krijg de beste behandelingen voor een eerlijke prijs.

Voor meer informatie over liposuctie behandelingen, klikt u hier.

Contact

in Amsterdam
+31 (0) 20 89 50 455
info@cliniquedokterdon.nl

in Hengelo
+31 (0) 74 30 30 250
info@cliniquedokterdon.nl

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een

 

 

Print
Please login or register to post comments.