De “Boobs” bij de man verwijderen met liposuctie - een nieuwe trend-

De “Boobs” bij de man verwijderen met liposuctie - een nieuwe trend-
Benieuwd wat er mogelijk is voor jou? Lees dan snel verder!

Rate this article:
1.6

De “Boobs” bij de man verwijderen met liposuctie - een nieuwe trend-
Mannen kunnen stevig borstvet ontwikkelen die we dan liefkozend “mannen-boobs” noemen. Soms wordt de mannelijke borstvorming veroorzaakt door een veel minder schattige medische aandoening en in die gevallen noemen we dit overtollig vetweefsel gynaecomastie. Dit betekent in het laatste geval dat mannelijke borsten zich gaan ontwikkelen door de effecten van het hormoon oestrogeen. Meestal is het borstvet bij mannen ongevoelig voor afvallen en sporten.

Liposuctie van de man-boobs is dan een mooie en haalbare oplossing van het probleem
Liposuctie van mannelijke borsten is geen techniek om overgewicht te verliezen maar een manier om hardnekkige en overtollige vetafzettingen in de borsten te verwijderen.
Dr. Don kan daarna de borst- kas weer een mannelijke vorm geven.

Steeds populairder
Liposuctie wordt steeds populairder bij mannen die definitief af willen van hun overtollig borstweefsel. De ene keer is de reden het overtollig borstweefsel,
de andere keer willen mannen hun borstspieren meer naar voren laten komen.

Is het vezelig klierweefsel of vet?
Dr. Don verwijdert het borstweefsel door gebruik te maken van een zachte liposuctie- techniek op basis van waterstraaltjes. Soms is er sprake van sterk vezelig vetweefsel vooral bij gynaecomastie en dat laat zich niet zo eenvoudig verwijderen. Dr. Don zal dan een andere liposuctietechniek toepassen.

Echo-onderzoek
Hoe het vetweefsel eruit ziet kan alleen bekeken worden op basis van echografie.
Dr. Don maakt daarom altijd een echo tijdens de intake zodat hij een goed beeld krijgt van het vetweefsel.

De tumescente liposuctiebehandeling bij mannen
Dr. Don brengt met een heel klein soepel buisje (microcanule) de tumescente vloeistof (=verdovingsvloeistof) in de borst om zo het vetweefsel te verdoven, te verzachten en te egaliseren.
Vervolgens wordt het vet via een klein gaatje met waterstraaltje verwijderd. De verdovingsvloeistof werkt antibacterieel en blokkeert de bloedvaten wat het infectierisico drastisch verlaagd en u krijgt veel minder blauwe plekken.

Dr. Don modelleert de borst op een manier dat hij ervoor kan zorgen dat er een natuurlijk en mannelijk uiterlijk ontstaat. Ook het gevoel blijft in tact.
De littekentjes zijn minimaal en na een periode onzichtbaar.

Hersteltijd
Liposuctie van de mannelijk borst is een dagoperatie met ongeveer een gemiddelde hersteltijd van twee dagen dat u niet kunt werken, dit hangt natuurlijk wel af van het soort werk wat u doet.
Een speciale dun compressieshirt moet u wel een paar dagen tot weken dragen. U ziet er niets van onder een overhemd of trui. De speciale compressiekleding mogen alleen uit als u gaat douchen. De functie van de drukkleding is de huidlagen van de borst weer aan elkaar te laten groeien en zwelling tegen te gaan.

Begeleiding en advies
U krijgt in de kliniek uitgebreid advies en instructie over welke activiteiten u de eerste periode moet vermijden om de genezing goed te laten verlopen.

Wilt u van uw volle mannenborsten af? Wij kunnen u helpen!
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk advies van Dr. Don om uw toekomstige zelf te bespreken!

Klik hier voor meer informatie over liposuctie.

 

in Amsterdam
+31 (0) 20 89 50 455
info@cliniquedokterdon.nl

in Hengelo
+31 (0) 74 30 30 250
info@cliniquedokterdon.nl

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven! 

Print
Please login or register to post comments.