6 Tips van Dr. Don voor ná de rimpel injecties

6 Tips van Dr. Don voor ná de rimpel injecties

Waardeer dit artikel:
Geen waarderingen

Een rimpel injectie behandeling vakkundig geplaatst is één ding maar voor het allerbeste resultaat kunt u zelf ook een bijdrage leveren.
Wat kunt u doen en wat kunt u beter nalaten!

Een paar tips die zorgen dat de rimpel injectie-behandeling optimaal kan inwerken. Kortom: 6 tips van Dr. Don!

  1. Het is belangrijk dat u vlak na het injecteren niet met de vingers aan de prikgaatjes komt. Dat kan namelijk een infectie veroorzaken. Ook het gezicht masseren raad ik af. U mag met een zacht en mild product heel voorzichtig het gezicht ’s avonds reinigen.
  2. De eerste uren na het prikken kunt u beter recht op blijven zitten, lopen of staan. De ingespoten vloeistof moet in de gebieden blijven waar het is ingespoten en niet naar andere delen uitvloeien waar u beslist niet het rimpel injectie-effect wilt hebben.
  3. De eerste uren liever niet sporten. Ook een intensieve lichamelijke inspanning kan ervoor zorgen dat het middel zich verplaatst.
  4. Wat u nu juist wél moet doen is de behandelde spieren zoveel mogelijk gebruiken. Heel veel fronsen dus! Zo kan de rimpel injectie goed ‘ aanhechten’ en zal het de werking intensiveren.
  5. Plan uw rimpel injectie-behandeling meer dan twee weken voor een speciale gebeurtenis waar u op uw mooist wilt zijn. Een rimpel injectie- behandeling geeft geen onmiddellijke resultaten. De eerste resultaten zijn over het algemeen tussen de vijf en tien dagen volledig zichtbaar.
  6. En tot slot: Als u niet tevreden bent moet u pas na 3 tot maximaal 4 weken terugkomen om de resultaten te laten controleren. Niet eerder en zeker ook niet later. Een nabehandeling kunnen we pas geven als de rimpel injectie volledig is ingewerkt. Ik wil een overbehandeling met rimpel injecties altijd vermijden.

 

Voor een kundig rimpel injectie-advies maakt u een kosteloze intakeafspraak.
in Amsterdam
+31 (0) 20 89 50 455
info@cliniquedokterdon.nl

in Hengelo
+31 (0) 74 30 30 250
info@cliniquedokterdon.nl

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven! 

 

Print

Reageren? Login of registreer